Kávé blog

Karácsonyi ajándékok kávérajongóknak

2020. december 20. - szaboedit

pexels-taryn-elliott-6119119.jpg

Szerintem minden kávérajongónak van legalább egy olyan ismerőse, barátja vagy éppen rokona, aki hasonlóképp hódol a kávézás szenvedélyének. Egyértelmű lehet valamilyen kávéval kapcsolatos ajándék, azonban ha igazán ötletes ajándékot szeretnél, akkor adok néhány utolsó pillanatban is beszerezhető meglepetést.

Kávéízesítő szirupok

Talán nem is gondolnád mennyire fel lehet dobni egy új ízzel még a hagyományos presszókávét is. Ráadásul jópár ízben kapható, így mindenkinek találsz kedvére valót.A csoki, vanílis, mogyoró hagyományos ízei mellett a különlegességek is fellelhetők, mint az almáspite. Sőt, cukormentes változatok is megtalálhatók, szóval az alakjukra figyelő kávéimádók is imádni fognak ezért az ajándékért!

Kávés Telefon kiegészítő

Sokan szinte nem tudnak a telefonjuk nélkül meglenni. Ez kávérajongóknál sincs másképp. Ötletes ajándék lehet egy kávéscsészét formázó headset vagy egy kávés telefontok (no nem szó szerint véve).  Biztos mosolyt csalsz majd az arcára egy ilyen vicces és egyben hasznos ajándékkal.

Limitált kiadású kávé válogatás díszdobozban

Nemcsak a gyűjtők szeretik a különleges válogatásokat. Ünnepekkor a boltok tele vannak mindenféle ajándékdobozokkal és díszcsomagokkal. A nagyobb kávémárkák, is állítanak össze ilyen csomagokat, de izgalmas és különleges Ízeket a polcokon is találhatsz. Akár előre összekészített, akár te magad válogatod össze, biztos vagyok benne, hogy boldoggá teszi az ajándékod.

Hőálló utazó kávéstermosz

Ha az illető sokat utazik, akkor nehezebb lehet beszerezni a szükséges kávémennyiséget. Egy termosszal viszont ez a probléma könnyedén megoldható, ráadásul még melegen is tartja a kedvenc kis feketét. Ha ráadásul gravíroztatsz is valamit bele (sok helyen vállalnak néhány órás határidővel is akár), biztosan Te jutsz majd az eszébe, amikor kávézni akar.

Kávéscsésze szett kanállal

Igazi klasszikus, de mindig fel lehet dobni egy kis csavarral. Egy különlegesebb alakú porcelán vagy üvegcsésze bármikor egy közös kávézásra csábíthat, ha pedig még kreatívkodsz is rá valami kedves kívánságot, garancia a siker. 

Bármelyik ajándékot is választod, biztos lehetsz abban, hogy örömteli lesz a karácsony. De kérlek ne feledd el, hogy elsősorban a közösen megélt pillanatok számítanak, nem pedig az, hogy mit rejt a csomag, amit viszel. 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kave-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr5916334780
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása